Tuesday, 11 October 2011

She's very clingy

specially when adults are around..macam mana nak solve this problem yea? The drama start bila ada orang datang rumah or bila ada orang nak mesra2 dengan dia...mula la dia start the drama nak di dukung jer la. Tapi kalau kat tempat public macam shopping complex ke, pasar malam ke ok jer dia..bole lari sana sini lagi..janji semua orang buat taktau atau takde orang kacau dia. Takut jugak kalau dia jadi anti social nanti. So, bila takmau anak jadi macam tu hujung minggu baru la bole bawa anak keluar jalan2. Dengan gigihnya la si ummi ni nak bawa anak pegi jalan2 kat pasar tani kat area rumah tapi kesudahannya......


dia bantai tido pulak bila baru 5 minit naik kereta. Last2 balik sambung tido kat rumah la jawabnya.



1 comment:

  1. hg kna hantaq dia p nursery..bila da pndai bkawan bru la oke..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...