Friday, 14 October 2011

Penang Next Top Model...

Dengar tajuknya pun dah tak bole angkat...hehe. Ini bukan macam model yang selalu pose kat tepi swimming pool tu...tapi model ni dia posing kat tepi bendang.

pokok rumput pun lebih tinggi dari model ni :)

Actually petang semalam Si Ecah ni nak ikut maktok dia yang pegi mancing ikan kat bendang(kalau Abi Ecah panggil sawah) kat depan rumah tu. Bila maktok dia taknak bawak mula la dia mengamuk kat rumah nak keluar jalan2, so nampak ummi dia balik keje jer terus drama airmata bermula. Terpaksa la bawa dia keluar. Kawan punya la seronok dapat tengok ikan lampam dan haruan yang maktok dapat tu, tengok burung-burung berterbangan, tengok lembu dan yang paling seronok sekali dapat main tanah dan pasir.


konon2 bole nampak ikan kat dalam air tu la...

model tension sebab ummi dia jemur tengah panas lama sangat


Abi Ecah layan jer la gambar2 anak dia ni...:)

 

6 comments:

  1. gila seksi model ni wehh..hahaha ;p

    ReplyDelete
  2. haha..siap selak kain bagi nmpk paha lagi..kat leher pun dia kasi selak skit..tak baik kan.

    ReplyDelete
  3. ummi ecah la ajaq ni..hua3 :D

    ReplyDelete
  4. comelnya.. hiiii.. salam kenal.,.. jom jenguk n follow belog saya jugak

    ReplyDelete
  5. ni hasliza ka ni???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...