Friday, 21 October 2011

Ada Orang Sakit Gusi!

Itulah orang lain yang sebaya dia dh banyak gigi tapi budak tenik ni punya gigi baru bercambah 3 batang. Tapi symptom sakit nak tumbuh gigi tu ada la nampak macam sore, red gums & takde appetite. Nasib baik takde demam ke ape..good girl betul!.  Semalam satu hari taknak makan. Susu pun taknak. Tapi bila ummi balik mula la start dia punya drama nak ajak outing. But ummi only available to do that after solat maghrib. Bawa la dia pegi makan kat KFC..saje nak test dia nak makan ke tak (kan org tu sakit gigi).



Untuk Ecah, ummi pun order la potato wedges & chicken nugget. Makan la dia dua tiga suap but bila tengok ummi dia makan drumstick..member pun nak. Habis yang lain semua dia dah tak layan..asyik melayan drumstick tu jer la. Lucky ummi tak bole nak amik gambar sebab tangan dah kotor kalau tak dah kena tempek kat sini dah.

gigi kapak 2 batang habuan utk gigit org.



4 comments:

  1. wei..mn ada org sakit gusi mkn kfc..ecah ni high-maintenance laa..hahaha..

    ReplyDelete
  2. itu la pasai...bagi bubur nasi smua taknak..last2 peha ayam gak yang dia pulun.

    ReplyDelete
  3. ubat sakit gusi la ni.....

    ReplyDelete
  4. xpa2..aku blik nnt siap la diaaa..buli ckup2 pny..keh3 :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...