Tuesday, 20 March 2012

Thinking of Abi

Nothing to say...just layan jer gambar good girl yang bertanda di dahi ;)



Thursday, 8 March 2012


Long time no update...well, Echa dah besar dah sekarang...dah pandai buat ayat guna dua perkataan. Contoh ayat "Miii shoe!" ( ummi, nak pakai kasut), "susu nak" (nak susu) dan ada lagi la perkataan2 yang kadang2 bole buat kita gelak bila dengar.
Bila tengok perkembangan anak, baru kita rasa betapa cepatnya dia membesar. Rasa macam baru jer lahirkan Si Echa..dah besar sikit dah sekarang..dah pandai mintak adik pun (hehe.. agaknya la). Tengok la kalau tido, kaki dia macam mana..
Itu baru aksi tido penuh dengan gaya akrobatik..yang live punya masa tengah main..bole sakit jantung tengok dia memanjat dan terjun kerusi meja semua. Itu baru gigirl..belum lagi boboy. Sesapa yang ada boboy lagi la semput kan.. :).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...