Thursday, 15 December 2011

Baru Keluar Dari Pertapaan

Assalamualaikum....dah lama tak meng up-date blog ni. Bukan tak ingat nak up date tapi biasalahkan seribu alasan yang keluar bila otak asyik proses perkataan malas, sibuk dan nanti dululah...hehehe.

Sepanjang November banyak event yang menyebabkan blog tak sempat di update antaranya ialah kenduri kawin my youngest brother (Acik to Ecah), balik Singapore seminggu, melayan anak2 my eldest brother dari Sabah yang balik bercuti kat kampung selama sebulan dan anak2 my sister. Now dah back to normal when everybody dah pulang ke rumah masing-masing. So Ecah pun dah tak ada kawan dah sekarang, tinggal dia dan maktok dia jer kat rumah. Cian jugak tengok dia dok cari sepupu2 dia seramai 6 orang yang sebulan buat rumah tu riuh dan macam nak pecah. Tengok la tu dok main peekaboo & buat muka sedih plak..



 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...