Friday, 28 October 2011

Our Dinner Last Night

Semalam outing dengan Ecah untuk pegi appreciation dinner kat Puncak Mutiara untuk all office staff. Baru sampai jer hujan terus turun mencurah-curah..nasib baik ada payung. Sampai aje, Ecah dah jumpa kawan dia...sapa lagi kalau bukan Mia Amani yang gebu tengah hisap air tu..

Tengah tunggu makanan sampai..dh tak sabar.

Menu yang best kat sini tentunya yang berasaskan kambing. Sapa yang tak makan kambing menu lain pun ada don't worry. Semua sedap2 woo. Inilah antara menu yang di order semalam..



Ada royal nasi beriyani, kambing grill, cendawan mutiara, ayam kampung masak kismis, daging masak hitam (nama betul masakan ni tak tau..main agak jer ), sate ....bla,bla, bla..banyak sampai tak habis makan.


Walaupun gambar guna handphone cap ayam jer takpe..janji semua orang happy dengan event semalam.

1 comment:

  1. Puteri Eisyah nampak cool jea..miss u lah ecah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...