Monday, 3 October 2011

Demam AF...

Walaupun AF dah habis dan dah takde dah...tapi minah kenit ni nak juga act ala2 budak AF tu bila kena AFUNDI keluar...Dua tiga hari ni Si Ecah sibuk sangat ke hulu ke hilir dengan beg AF dia. Sampaikan bawa beg tu naik atas katil... last2 tergolek dua2nya kat lantai..apa lagi keluar suara soprano la jawabnya. Ni la beg AF si Ecah.....


Beg ni disambarnya masa pegi beli susu kat baby shop tempohari...ada lego blocks dalam tu. Pegi mana pun asyik tarik beg dia ajerlah.. ala-ala balik kampung gitu. Sementara nak jemu...dah jemu nanti pandang pun idak. Layan jerlah.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...