Sunday, 23 October 2011

Outing at Ferringhi Beach


Semalam Abi Ecah balik, so today Ecah went to Ferringhi beach untuk mandi manda sambil Abi Ecah layan hobi memancingnya... Orang pun tak ramai sangat, so senang la nak dapat spot yang baekk..

Abi Ecah is a great angler for deep sea fishing, beach casting, river popping & ponding..what to do kan, dah hobi dia jadi terima ajerlah seadanya. When come to fishing ni..dia bole tak balik dua tiga hari kalau layan mancing kat deep sea. layan jer gambar2 kat bawah ni yea..

member tengah jampi serapah kat joran..hehehe
Ecah pun dah buat mulut macam ikan bila asyik layan Abi pancing


Ecah feel so hepi bila dapat keluar dengan Abi, dapat mandi laut, dapat makan ABC, dapat tengok monyet and lastly bila on the way balik Ecah terus pengsan kat pangkuan Abi hingga sampai ke rumah.


p/s: esok Abi dah nak balik Singapore..huk,huk..sedey.



3 comments:

  1. miss u sooo much my lovely puteri eisyah..

    ReplyDelete
  2. ecah da pndai mandi laut...pasni jom p mandi sungai plak..terketaq2 sejuk bru bess..hehehe..

    ReplyDelete
  3. jomm...kita p ramai2 baru best.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...