Tuesday, 4 October 2011

Esok lagi bz....

I'm quite bz today..so after settled everything dengan si kenit only can mengadap this blog..
petang tadi pegi buat site visit sampai terlupa nak bawa stokin..haa amekaw pakai la safety boot tu tanpa stokin.....ni la rupa depot yang hampir siap dh ni.. ni baru half view jer. nanti senang2 kita panjat tank tu (20m height,menggeletar lutut gak tu)..and then kita tunjuk view dari atas tu kat sini ok


Ecah hari ni very good...takde noty2 sangat(mana tak baik, maktok dia upah aiskrim dua kali hari ni).. Sekarang dah pandai sebut beberapa perkataan yang mudah dan bila kita tanya soklan seperti "Eisyah nak susu?" dia akan angguk dan cakap "nak" tapi kalau taknak dia geleng kepala jer. Layan jer gambar budak mengantuk ni...
 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...