Saturday, 16 February 2013

She's 4 months old

Assalamualaikum...

Sekarang Qadeeja dh 4 bulan. Perkembangan yang bole dilihat sekarang ialah :

1) dah bole tiarap masa umurnya cukup-cukup 3 bln.

2) dah kenal org keliling dia. Akan melalak bila ada org yg dia tak kenal amik dukung.

3) sangat suka merap, merengek...melalak.. Sampai kakak & abi dia pun tensen dan fedup nk jaga dia..( kalau umi dia terpaksa la hadap jugak kan..)

4) suka buat muka serius bila tenung org

5) suka bagi pressure dekat umi..asyik nk nyot-nyot jer..pastu nangis bila kena tinggal sorang2.(nak b_r_k pun tak sempat wehh)

6) suka perhati apa yg kakak dia buat especially bila kakak lompat2 atas katil..(sabar jer la..nanti turn aku plak nak lompat biar umi dgn abi sakit kepala lg)..pastu ketawa bila kakak eksen2 terjatuh.

7) dah taknak tido buai..taktau la apsal. Kalau nak tdo mesti nk landing atas katil jer. Empuk agaknya and bole nyot2 skali.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...