Friday, 29 March 2013

Baby Sling Bag

Assalamualaikum....

Actually bag gendong baby ni dah ada. Beli time Eisyah lagi...tapi disebabkan beg yg ada tu tak berapa mesra pengguna maka terpaksa la beli yg lain plak. Bukannya apa...cuma tak bole multipurpose utk breastfeeding. Sekarang Qadeeja kan fully bf (save la belanja utk susu) so kalau p mana2 nk kena bagi bf utk dia. Tercari2 la baby room kalau keluar pegi mana2.

Baby sling ni rasanya org Indonesia yg start pakai dulu kot..tapi diaorg guna kain batik jer. Pastu dikomersialkn oleh barat. Bila dh omputih ni buat opcos la harga pun bole tahan gak. Brand yg dbeli ni theBabaSling.

Lepas ni senang skit agaknya nak bf Qadeeja.
Bila nk amik gambar tu ada plak model tak berbayar cbuk nk jgk muka dia masuk skali.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...