Wednesday, 25 September 2013

Pengaruh movie

Assalamualaikum...
Sejak dua menjak ni malas betul nak bukak blog. Bukan setakat nk berblog malas...nak masak pun jadi malas jugak. Taktau la apa nak jadi.

Alkisahnya bila malas ni menjadi2...layan and lepak jer ngan budak dua orang ni kat bilik. Habis la segala mak nenek mainan yang dibongkar bersepah semua. Si kakak suka lukis yang adik suka kacau jer...maka terjadi la lukisan monster ni.
Bila tanya Eisyah lukis apa...dia jawab monster yg macam selalu dia tengok kat tv tu..(apalagi kalau bukan monster inc.) Ulang 10 kali pun tak pa bole layan cite tu.
Dah siap lukis dia tunjuk ler kat ummi..yg gemuk tu abah monster, sebelah tu yg mcm carot tu mama monster, sebelah mama monster tu kakak monster dan yg kecik skali tu baby monster...hah amikau..kalau bapak monster mesti mau besar..sib baik mama monster macam carot ja..tak la besar sangat.

So moral of the story..budak2 ni sangat la jujur dalam meluahkan apa yang dia lihat. ;)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...